Afwerking: het zijn de details die het verschil maken.


Tegels

Tegels

Tegels zijn een mooie, duurzame en hygiënische wandbekleding. Zij vormen het decor waartegen alle andere elementen volledig tot hun recht moeten komen. Afmeting, stijl, motief en kleur zijn daarom van cruciaal belang. Gelukkig is er in het ongekend grote aanbod altijd een tegel te vinden die speciaal ontworpen lijkt voor uw badkamer.

Verlichting

Verlichting

De sfeer van uw badkamer wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verlichting. Koud, ongezellig licht kan de beoogde uitstraling volledig bederven. Daarom is ook de keuze van de juiste verlichting ook een aspect dat de volle aandacht moet krijgen.

Verwarming

Verwarming

Een aangename temperatuur is een eerste vereiste voor een gevoel van comfort en wellness. Ook de installatie van een goede verwarming in de badkamer is daarom van belang. Dat kan in de vorm van elektrische- of warmwatervloerverwarming, dan wel met radiatoren.

Accessoires

Accessoires

Accessoires zou je de make-up van de badkamer kunnen noemen. Zij geven het geheel nét dat heel persoonlijke tintje. Soms hebben ze een functie, soms is het enkel een sierelement. De grote verscheidenheid aan accessoires maakt het moeilijk er een goed beeld van te geven.