Alles start met ons advies en een ontwerp op maat


Ontwerp

Ontwerp

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Uiteraard moet de inrichting functioneel en veilig zijn, maar eerst en vooral wilt u een badkamer die comfort en luxe uitstraalt. Het is immers een plek geworden waar we ontspanning en wellness zoeken.

En daarvoor moeten heel wat keuzes gemaakt worden wat betreft indeling, meubilair, sanitair, verlichting en verwarming, etc. Een ligbad of een douche?


Dubbele of enkele wastafels? Kant-en-klaar meubilair of maatwerk?

Vloerverwarming of radiatoren? Gewone of thermostatische mengkranen? Allemaal vragen waarbij een keuze gemaakt moet worden en dat is niet eenvoudig, omdat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn.

Maar juist op dat terrein kunt u gebruik maken van onze ruime ervaring en vakkennis. Wij adviseren u graag over mogelijke combinaties, kleurstelling, duurzaamheid, gebruiks- en onderhoudsgemak, kortom over alles wat bijdraagt aan het eindresultaat dat u voor ogen hebt. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de beschikbare ruimte en het beschikbare budget.

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn brengen wij die samen in het totaalontwerp van uw badkamer. Dit bespreken we met u, waarbij nog aanpassingen of wijzigingen mogelijk zijn. Na uw goedkeuring maken we met u afspraken over de verdere voortgang.

Onze adviseurs geven u graag meer inzicht in de diverse toepassingen, opties en materialen, maar om u alvast wat wegwijs te maken in de uitgebreide keuzes, geven wij u hier een overzicht van de verschillende elementen en hun mogelijkheden, met foto’s die u een idee kunnen geven van het eindresultaat.

Steunend op onze jarenlange ervaring en puur vakmanschap renoveren wij badkamers in Limburg, Leuven en Vlaams-Brabant deels of van A tot Z! Contacteer ons gerust voor meer informatie.