Sanitair: van persoonlijke hygiëne tot pure wellness.


Wastafels

Wastafels

De wastafel is ongetwijfeld de meest gebruikte voorziening in de badkamer. Hij is dan ook in alle mogelijke vormen, stijlen, materialen en kleuren te krijgen. Denk maar aan opzetkommen, zwevende modellen, ingebouwde wastafels, dubbele wastafels, .... Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Kranen

Kranen

De kraan is een belangrijk element, omdat hij sterk bepalend is voor het gebruiksgemak van wastafel, douche of bad. Zo zijn er sensorkranen die automatisch inschakelen of veilige thermostaatkranen, die voorkomen dat er te heet water uit de kraan komt.

Douches

Douches

Een warme of juist koele douchebeurt kan heerlijk ontspannend zijn, zeker met de uitgebreide mogelijkheden die er zijn. Kom gerust eens langs om de vele uitvoeringsvormen te bekijken, wij adviseren u graag.

Baden

Baden

Moderne baden zijn zo uitgerust, dat ‘een bad nemen’ geëvolueerd is tot ‘een bad genieten’. De meeste baden zijn ook als whirlpool verkrijgbaar, wat het wellness-gevoel nog een extra dimensie geeft. Er is een ruime keus uit verschillende modellen, materialen, kleuren en afmetingen.

Toiletten

Toiletten

U kunt kiezen voor een op de vloer of aan de wand gemonteerd toilet. Bij het eerste kan de spoelbak op het toilet gemonteerd zijn, de zogenaamde monoblocks, of aan de wand. Bij het tweede type is de spoelbak volledig in de muur weggewerkt. Zij zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei waterbesparende spoelsystemen.